Assessoria Baix Llobregat

Àrea Laboral

L’àrea laboral és una de les àrees més importants en una assessoria, ja que s’encarrega de brindar assessorament i solucions en matèria de relacions laborals i recursos humans. L’assessor laboral s’encarrega d’orientar als seus clients en el compliment de les seves obligacions laborals i de buscar estratègies per a la gestió eficient dels recursos humans.

En l’àrea laboral aportem solucions i recomanacions a les empreses i treballadors per a les correctes relacions laborals que considerem un eix fonamental en la gestió dels recursos humans.

El nostre objectiu és assessorar i gestionar l’administració de personal per aportar seguretat i tranquil·litat.

A continuació destaquem alguns dels tràmits que duem a terme en la línia de la gestió i l’assessorament integral tant a empreses com a treballadors:

 • Confecció de nòmines i finiquits
 • Confecció de liquidació de quotes a la Tresoreria General de la Seguretat Social
 • Estudi i realització de contractes de treball, així com la seva presentació davant l’administració
 • Altes, baixes i variacions de dades de treballadors a la Seguretat Social
 • Seguiment del conveni col·lectiu d’aplicació
 • Tramitació de parts d’accidents de treball
 • Desnonaments col·lectius i individuals
 • Altes, baixes i variacions de dades de treballadors autònoms
 • Altes d’empreses en els diferents règims del sistema de Seguretat Social
 • Sol·licitud de pensions i prestacions (jubilació, invalidesa, mort i supervivència, etc.)
 • Altes, baixes, variacions, contractes i acomiadaments d’empleats de la llar
 • Altes i baixes conveni especial
 • En general qualsevol altre tràmit en el marc laboral

Confecció de nòmines, contractes i quitances

Oferim serveis de confecció de nòmines, contractes i quitances, assegurant-nos de complir amb totes les regulacions laborals vigents. Simplifica les teves responsabilitats administratives i legals amb la nostra ajuda.

 

Altes d’empreses en els diferents règims del sistema de Seguretat Social

T’oferim assessorament i tràmits per a donar d’alta la teva empresa en els diferents règims del sistema de Seguretat Social. Ens assegurem que compleixis amb totes les exigències legals i et brindem el suport necessari per a començar la teva activitat empresarial de manera legal i segura.

 

Sol·licitud de pensions i prestacions (jubilació, invalidesa, mort i supervivència)

Si necessites sol·licitar una pensió i prestacions com la jubilació, invalidesa, mort o supervivència, som aquí per a ajudar-te. Et proporcionem assessorament i gestionem tots els tràmits necessaris perquè puguis rebre les prestacions econòmiques a les quals tens dret. El nostre objectiu és facilitar-te l’accés als recursos que necessites en moments de necessitat, brindant-te un servei eficient i de qualitat.

 

Contractació treballadora de la llar

Si estàs buscant contractar una empleada de la llar, t’oferim el nostre servei d’assessorament i gestió per a facilitar el procés de contractació. T’ajudarem a entendre els requisits legals i oferirem assistència en l’elaboració del contracte de treball i en els tràmits administratius necessaris. El nostre objectiu és assegurar que compleixis amb totes les obligacions legals i garantir una relació laboral justa i transparent. Confia en nosaltres per a simplificar el procés i assegurar que totes les parts involucrades estiguin protegides.

Pàgina web creada i finançada amb fons del Kit Digital

Finançat per la Unió Europea - Next Generation EU
Gobierno de España, plan de recuperación, transformación y resiliencia