Assessoria Baix Llobregat

Reconeixement i revisió del grau de discapacitat

 

A Assessoria Baix entenem la importància de comptar amb un grau de discapacitat adequadament reconegut i revisat. El nostre equip d’experts t’ajudaran en tot el procés, des de la recopilació de la documentació necessària fins a la presentació de la sol·licitud. Treballarem de prop amb tu, assegurant-nos que tots els aspectes rellevants siguin considerats, per a aconseguir el millor resultat possible. El teu benestar és la nostra prioritat, contacta’ns i et guiarem en cada pas del camí.

Herències, successions i donacions

 

Quan es tracta d’herències, successions i donacions, sabem el complicat que pot ser manejar tots els tràmits legals i fiscals involucrats. A Assessoria Baix ens ocupem de tots els aspectes relacionats amb la gestió, assegurant-nos que es compleixin totes les obligacions fiscals i legals. Crida’ns avui i deixa’ns encarregar-nos d’aquesta important tasca per tu.

Obtenció Certificat Digital o Signatura Electrònica

 

En el món digital en el qual vivim, comptar amb un certificat digital o signatura electrònica s’ha tornat fonamental per a realitzar tràmits i gestions de manera segura i eficient. A Assessoria Baix t’ajudarem a obtenir el teu certificat digital o signatura electrònica. Des de la sol·licitud fins a la instal·lació i configuració, el nostre equip estarà al teu costat, brindant-te el suport necessari per a facilitar l’obtenció del teu certificat digital o signatura electrònica. No perdis més temps, comunica’t amb nosaltres i comença a beneficiar-te de tots els avantatges que ofereix el món digital.

Pàgina web creada i finançada amb fons del Kit Digital

Financiado por la Unión Europea - Next Generation EU
Gobierno de España, plan de recuperación, transformación y resiliencia