Assessoria Baix Llobregat

Presentació

 

Som un despatx professional que ofereix als nostres clients una gran varietat de serveis legals. Els serveis legals poden incloure assessorament en diferents àrees del dret, com el dret laboral, el dret mercantil, el dret civil, el dret penal, entre altres.

La nostra assessoria

 

El fundador del despatx és un advocat exercint col·legiat de Barcelona l’any 1964, és a dir, amb una dilatada experiència de més de 50 anys en l’exercici professional, despatx aquest que està integrat amb altres professionals per atendre les diferents especialitats dels serveis que presten, en concret, l’equip està compost per 3 advocats i 3 graduats socials, tots ells degudament col·legiats en els seus respectius col·legis professionals i exercint especialitzats en les diferents matèries objecte de la prestació dels serveis que oferim.

Si estàs buscant un servei d’assessoria a la comarca del Baix Llobregat i a Barcelona ciutat, t’oferim diverses opcions disponibles depenent del tipus d’assessorament que necessitis. Oferim assessorament en les següents àrees:

Recorda que és important investigar bé abans de contractar qualsevol servei d’assessorament. Assegura’t de triar un servei de qualitat i de confiança per obtenir els millors resultats.

 

Pàgina web creada i finançada amb fons del Kit Digital

Finançat per la Unió Europea - Next Generation EU
Gobierno de España, plan  de recuperación, transformación y resiliencia